top of page

Lies Mich

"Du skal ikke dømme en bok utifra omslaget," lyder et kjent ordtak.

Tattoveringer i vår tidsalder kunne ikke passet bedre til dette ordtaket.

Før tattoveringer ble en allmennstrend var tattoveringer mest vanlig blant sjømenn og kriminelle. I dag har tattoveringer et hav av personligheter og historier bak seg.

Fotoprosjektet "Lies Mich", direkte oversatt "les meg" fra tysk, handler om tattoveringene som preger Berlins gater. Dette prosjektet ble utført gjennom workshopen "Berlin Nights, Berlin Lights" av VII Photo Agency i den tyske hovedstaden oktober 2019. Dette ønsker jeg å skildre med å kombinere tattoveringene og gatekunsten i Berlin. Workshoppen ga meg muligheten til å bli bedre på min visuelle stil, men ga meg enda mer lærdom på personlig plan.

VII-mentorene Linda Bournane Engelberth og Danny Wilcox-Fraser har begge stort fokus på den menneskelige koblingen mellom fotograf og subjekt.

Disse mentorene utfordret min komfortsone når det kommer til å oppsøke fremmede mennesker på gata, noe jeg ikke visste var så hemmende for meg frem til denne workshoppen. Dette fotoprosjektet ser jeg derfor på som mitt gjennombruddsprosjekt - et verk jeg er ekstremt stolt av, som revolusjonerte min selvtillit og evne som fotograf.

bottom of page