top of page
Søk
  • Forfatterens bildeBjørnar Morønning

Åsane 3-0 KFUM: regntung dominanse i 2. omgang

Regnet denne søndagen på Åsane Arena bydde på hele spekteret av været som kan forventes i Bergen. For en tilflyttet østlending som ellers elsker regn, ble alt fra duskeregn i piskende vind til golfballer i meste laget på kanten av 16-meteren bak Kåffa-målet. Det ble en tøff kamp for de tilreisende på banen også, da Åsane vant overlegent 3-0.


Første omgang starter likevel jevnt mellom de to lagene. I en omgang med lite sjanser, spesielt gode sjanser, måtte det til litt varme og noen kloke ord på bakrommet etter en målløs omgang. I andre omgang setter Åsane inn et ekstra gir og får tre mål: et fra Nygård, et frispark via Haugsdal og et fra Hammersland. Selv om Haugsdal ble kåret til banens beste, mente både jeg og Morten Røssland at Håkon Lorentzens vanvittige offensive innsats gjennom hele kampen, som endte med to assist, gjorde han til banens beste.


Det er en søkkvåt, men veldig fornøyd fotograf som drar hjem etter en oppløftende andre omgang og aller første intervju med Morten Røssland. Her er et utvalg bilder fra kampen!
21 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page