top of page
Søk
  • Forfatterens bildeBjørnar Morønning

Bergen mot Oslo i OBOS

En fin og ekstremt effektiv måte å holde "triggerfingeren" varm er å fotografere fotballkamper. Et av oppdragene jeg hadde for fotballmagasinet Josimar, var å fotografere Grorud-trener Eirik Kjønø. Da jeg innså at de skulle spille kamp på Myrdal mot Åsane, var det ingen tvil om at det var en mulighet å fotografere sensasjonslaget fra øst i aksjon!


Kampen som (skuffende) endte 1-1 Åsane-Grorud levde opp til forventningene jeg hadde i forkant. Jeg fikk trent på å fange de rette øyeblikkene og være mentalt skjerpet og tilstede i hvert sekund. Det er gode egenskaper å ha, både under sportsarrangementer og nyhetsverdige hendelser. Under finner du mitt utvalg av bildene fra kampen - håper det faller i smak!
20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page