top of page
Søk
  • Forfatterens bildeBjørnar Morønning

Travel sommer, spennende høst

Denne sommeren har jeg jobbet som sommervikar på Åsane Tidende. Det er vært en nyttig erfaring og gitt meg god selvinnsikt i hvordan jeg fungerer som journalist og person. Jeg har hovedsakelig jobbet med sportsrelaterte saker, men har langt fra skygget banen for "vanlige" nyheter. To av sakene jeg er mest fornøyd med er sakene om skoleveiene og fengselet i Åsane.


Skolevei-saken handler om hvordan foreldrene på Hordvik i Åsane bydel har kjempet for trygg skolevei til barna deres i 20 år. De får fremdeles ikke noen lovnad fra fylkeskommunen om noen snarlig bedring, så dette er en sak jeg håper at jeg får blitt med på å følge opp.


Jeg liker veldig godt å jobbe med saker i fengselet. Jeg har gjort dette en gang tidligere under praksisperioden, og fikk bli med bak murene og dokumentere sommerkursene de arrangerer. Disse skal gi de innsatte noe å gjøre under sommeren, men også forberede de på et liv utenfor portene i Bergen fengsel. Det kan være mentalt utmattende, fordi det er veldig mange inntrykk, men i likhet med den første saken er det de sakene jeg elsker å lage.


Men det er en spennende høst i vente for min del. Jeg skal ikke avsløre helt enda hva som vil skje, det kommer senere, men jeg kan si at det blir en høst hvor jeg får jobbe med et prosjekt jeg har ønsket lenge. Og hjelpen jeg skal få til dette prosjektet og til å bli en bedre fotograf blir vanvittig god, så jeg gleder meg til å fortelle mer om det senere!


Jeg har vært altfor dårlig til å vise hva jeg gjør og oppdatere om det som skjer om dagen, så jeg skal bli flinkere på dette fremover. Spesielt ettersom jeg skal i gang med et nytt prosjekt. Her er noen bilder fra sommeren som jeg håper dere vil like!


- Bjørnar
5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page